Lidt om hvalpene

 

Som vi skrev efter uge 4 har de nu alle fået farvede halsbånd på. Vi vil prøve at beskrive de enkelte hvalpe her på siden. Også denne side vil blive opdateret løbende og når/hvis der kommer nye eller sjove hændelser.

25.08.2013. De første flyttede i torsdags og vi har allerede hørt  fra flere af  de nye forældre. :-) Grå bor nu oppe ved Hadsund, og vi har fået er rigtig god mail om hvor godt han har det. Beige er flyttet til Sønderjylland, og vi har fået et par gode billeder og en rigtig god og sjov video. Grøn bor ikke langt herfra. Han er allerede faldet godt til, og der var kun lidt piben den første nat. Det luner virkeligt, at høre at vores kære små, er kommet godt af sted, til nogle gode hjem.

Solgt… Rød: Den røde er den ene af tæverne. Hun er meget nysgerrig, og meget opmærksomhedssøgende. Hun er også en af de første ved madskålen, og altid fremme i skoene. Ligner Sif rigtig meget. Er utrolig kælen og har et meget rolig sind. 25.08.2013 En rigtig pige. Er fremme i skoene, men på den pæne måde. :-) Hun er blevet mere livlig, men dog stadig utrolig sød og kærlig. Fødselsvægt: 306 gram.

SOLGT… Pink: Hun er den mest nysgerrige af alle hvalpene. Hun er den første som skal undersøge alt. Da vi havde hende i værkstedet så vi hende ikke i en time, hvor hun bare skulle undersøge det hele. Hun er meget kæle, og elsker at blive nusset. Fødselsvægt: 326 gram.

Samson (Brun): Er meget fremme i skoene. Smutter ind huset ved enhver given lejlighed. Bedste legetøj er bamserne som vi har liggende i haven og maden :-) efter uge 5 vejede han 3200 gram. 25.08.2013 Jae nu har brun snydt os et par gange, og er listet ind uden vi har opdaget det. Det har betydet, at hele huset er undersøgt på kryds og tværs, og han har fundet ud af, hvordan man trevler en strikketrøje op, så garnet ligger over hele stuen. Er blevet rigtig kærlig, men dog også selvstændig. Lystrer rigtig pænt. De er nu løbende inde i stue og køkken og går fri i haven sammen med os. Er næsten renlig, og har lært hvad “sit” betyder. Kommer for det meste når vi fløjter/kalder. Fødselsvægt: 286 gram.

SOLGT… Sort: Ligner brun meget i både sind og opførsel. Dog vil han hellere lege med bolde. Han er madglad og meget kontaktsøgende. Har det godt hvis vi lige nusser ham en gang imellem. Fødselsvægt: 280 gram.

Pan (Lilla): Er en lille bandit. Bedste legetøj er gadekosten som vi altid har på terrassen (den skal renses ofte,  :-) ) er også vild med bolde, både tennisbolden og den store fodbold. Han er altid den første der vågner, og den sidste der bliver træt. 25.08.2013 Han er blevet mere afbalanceret på det sidste. Roen har sænket sig, og han kan sagtens ligge og snue medens de andre tumler. De er nu løbende inde i stue og køkken og går fri i haven sammen med os. Er næsten renlig, og har lært hvad “sit” betyder. Kommer for det meste når vi fløjter/kalder. Fødselsvægt: 265 gram.

SOLGT… Beige: Han er en rolig om omgængelig dreng. Gør ikke meget væsen af sig. Er glad for at snakke, men kan sagtens underholde sig selv med kost, bamser og vandflasker. Fødselsvægt: 278 gram.

SOLGT…Tor (Blå): Var bedste ven med lys blå. De sov næsten altid sammen de første uger. Ligner lys blå til forveksling. Er meget omgængelig, og kontaktsøgende. Der er fart over feltet når han kommer udenfor terrassen, så skal alt undersøges. Er de sidste 2 uger blevet mere selvstændig og slet ikke knyttet til lys blå som tidligere. 25.08.2013 Blå har også ændret sig meget de sidste dage. Er blevet meget selvsikker, og holder sig ikke tilbage mere. Kommer han ind, er han ikke i tvivl om, hvor kattens madskål er (UHM, det smager dejligt). De er nu løbende inde i stue og køkken og går fri i haven sammen med os. Er næsten renlig, og har lært hvad “sit” betyder. Kommer for det meste når vi fløjter/kalder. Fødselsvægt: 200 gram.

SOLGT… Lyseblå: Var bedste ven med blå. Ligner blå til forveksling. Er meget omgængelig, og kontaktsøgende. De sidste uger er han blevet meget selvstændig. Benytter enhver lejlighed til at undersøge nyt. Elsker at tumle i værkstedet, eller kaste sig ned i Lenes kurv med strikketøj. 25.08.2013 De sidste dage er Lyseblå blevet meget mere udadvendt. Vi tror det skyldes, at der er flyttet nogle af de store drenge. Fødselsvægt: 310 gram.

SOLGT…Grøn: En rigtig bulderbasse. Ligner faderen af sind. Meget kælen og kontaktsøgende. Den største i kuldet og er altid den første ved madskålen. Fødselsvægt: 300 gram.

SOLGT… Grå: Er også en af de store drenge. Er en af de første når maden serveres. Er meget lydig, kommer ofte når vi kalder. Meget social, og kontaktsøgende. Fødselsvægt: 250 gram.

Nedenfor er indsat et lille søjlediagram som viser hvalpenes udvikling i vægten de første 5 uger. (beklager den ringe kvalitet)

diagram