Billeder uge 8

Så oprandt den store dag. Vi skulle transportere 10 hvalpe til Hvidsten Dyrehospital. Det var første gang de var ude at køre bil, men det gik over alt forventning. De små opførte sig rigtig pænt både på ud og hjemturen samt ved dyrlægen. På turen til dyrlægen oplevede vi et par motorcyklister der skulle helt hen og kigge på de 10 bæster, som sad og kiggede ud af bagruden :-) hold da op de gjorde tegn og fakter til hinanden.

Der blev ikke fundet  fejl eller mangler på nogen af dem, og de var efter dyrlægens udtalelse i rigtig god stand. Vaccination og chipning gik over alt forventning, der var ikke så meget som et kny fra nogen af hvalpene. Hele besøget foregik på ca. en time, (men de havde også fået alle data inden besøget) så det var yderst professionelt.

Ikke for at gøre reklame, men alligevel… Nu har vi fået tjekket vores hunde og katte hos dem i over 13 år, og de er bare søde, dygtige, professionelle og har rimelige priser, så hvis du overvejer en god dyrlæge vil vi anbefale at du kigger forbi Hvidsten Dyrehospital.