Hvalpekassen

Så har Sif (moderen, 2,5 år) og Chaos´s (faderen, 5 år) lille forårsflirt båret frugt. Hun fik 2 tæver og 8 hanner. De er klar til at flytte hjemmefra torsdag den 22.08.2013. Vi har solgt en tæve (lyserød) og en han (grå) og har derfor nu 8 hvalpe til salg. Du kan efter nærmere aftale se hvalpene fra den 19.07.2013, efter forudgående aftale.

Sif stammer fra Vindblæs i Nordvestjylland. Både hendes mor og far er rene Golden, uden papirer. Chaos kommer fra Ulstrup mellem Bjerringbro og Langå. Begge hans forældre er også rene Golden, og havde papirer.

Hvis det skulle have din interesse kan du følge hvalpene på www.cnb.dk hvor der løbende vil blive opdateret med nye billeder, samt skrevet små historier om hvalpene og moderen.. Prisen er sat til kr. 4.700,00 og ved eventuel reservering skal der betales et depositum på kr. 1.500,00 som ikke refunderes i tilfælde af annulleret handel.

Vi forbeholder os ret til, at afvise eventuelle interesserede købere, da vi gerne vil høre lidt om, hvordan de små eventuelt kommer til at bo.

Hvalpene er sat til salg for kr. 4.700,00 pr stk. Hvis du har spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte Lene Knudsen på mail: lene.aknudsen@hotmail.com eller telefon 23 72 04 10.